وزير ارتباطات در پاسخ به سوالي مبني بر انتقاداتي که برخي نسبت به راه اندازه و فعاليت شبکه ملي اطلاعات مطرح مي کنند تاکيد کرد: شبکه ملي اطلاعات براي من نيست و آنچه در اين زمينه انجام شده، مشخص است.
وايمکس نيوز- محمود واعظي در حاشيه مراسم رونمايي از پروژه هاي اپراتور دوم ارتباطي با بيان اينکه از ابتداي کار دولت شبکه انتقال از نزديک هزار به 10 هزارگيگابيت بر ثانيه رسيد، اظهار کرد: تعداد CDNهاي کشور نيز در راستاي تکميل شبکه ملي اطلاعات افزايش يافت و به تبع تعرفه خدمات ارتباطي هم بابت داخلي شدن گردش اطلاعات کاهش مييابد.
وزير ارتباطات همچنين درباره يکي از مشکلات اپراتورها در حوزه اينترنت اشياء که فرکانس ارتباطي است، گفت: از دو سال قبل در وزارت ارتباطات کميته ويژهاي براي اينترنت اشياء تشکيل داديم و يکي از بحثهاي مطرح در آن مربوط به حريم خصوصي مردم بود.
وي افزود: بحثهاي امنيت و قوانين و مقررات هم ديگر موضوعات مطرح در اين کميته است که رگولاتوري در حال کار کردن روي آنهاست و آنچه بعد از اينها مطرح ميشود، فني و زيرساختي خواهد بود.
واعظي با بيان اينکه دانشگاهها نيز سرمايهگذاري خوبي روي اين مقولات انجام داده است، گفت: در فرکانس مشکلي نداريم و در فرکانسي هستيم که دستمان بسته نيست ولي اگر امروز که کار آزمايشگاهي اينترنت اشياء ميشود، فرکانس را تخصيص دهيم زمانيکه کار تجاري ميشود با کمبود مواجه ميشويم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درباره بحث مشکلات و کمبودهاي زيرساختي در حوزه تخصيص اينترنت پرسرعت عنوان کرد: آنچه مربوط به دولت و زيرساخت ميشود، به صراحت ميگويم با مشکلي مواجه نيست و قادر به پاسخگويي نياز تمامي اپراتورها و مخابرات هستيم.
وي ادامه داد: تمام مشکلات مربوط به کيفيت شبکه زيرساخت که به گذشته باز ميگشت مرتفع شده و از اينجا به بعد تمام موضوعات به دسترسي باز ميگردد.
وزير ارتباطات با بيان اينکه محدوديتهاي سرعتي روي سيم مسي را به صورت موقت حل کرديم، ابراز کرد: در 132 شهر کشور تکنولوژي TD-LTE راهاندازي شده و در برخي مناطق جديد هم فيبرکشي انجام شده است.
او خاطر نشان کرد: البته در دنيا تجهيزاتي بکار گرفته شده که از سرعت را روي سيم مسي از دو به هشت مگابيت بر ثانيه ميرساند.
واعظي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه چرا بعد از راهاندازي فاز دوم شبکه ملي اطلاعات عدهاي به اين پروژه حمله کردند؟، گفت: شبکه ملي اطلاعات ديگر بحث حرف و تبليغ نيست و اقدام و عمل در آن مطرح است.
وي ابراز کرد: خوشبختانه تمام روزهاي گذشته شاهد اين بوديم که بخش خصوصي عملکردي از راهاندازي اين شبکه ارائه داد که متوجه شديم اقبال مردم در شش ماه گذشته به اين شبکه بيشتر شده و استفاده از محتواي داخلي نيز افزايش يافته است.
واعظي با بيان اينکه برخي نسبت به اين پروژه يا اطلاع يا ذهنيت ندارند، گفت: اين سوال را بايد از خودشان بپرسيد، زيرا شبکه ملي اطلاعات مال من نيست و خدمت بزرگي در کشور است و متعلق به همه بخش هاي مختلف است.
وزير ارتباطات ابراز کرد: در وزارت ارتباطات از سه سال قبل سياستي در پيش گرفتيم که توجهي به اين حرفها نميکرديم و مهم اين است که مردم عمل ما را ببينند و قضاوت کنند زيرا بهترين قاضي خود مردم هستند.
منبع: ايسنا